haha :) Aniu,Polska kuchnia ma w sobie ogromny potencjał – trzeba tylko umieć wydobyć z niej wszystko, co najlepsze i najzdrowsze, a potem dodać do tego odrobinę wyobraźni tak mawiał jeden z najlepszych kucharzy.Aniu trzymam kciuki za dzisiaj!
stuca02 - tak krewetka nam zwiała dlatego domówiliśmy jeszcze kilka sztuk i trzymaliśmy je na oku,aby następnie je wszamać :) Dzięki i pozdrawiam
stuca02
Niczym Pascal i Okrasa:):):) jest może mała różnica... Raczej duże ryzyko skosztowania tego wykwintnego dania. Zdaje się że Wam krewetka z garnka uciekła? Życzę smacznego.
Anka
Oki, to zróbmy tak: my nam przywieziecie mule, małże, krewetki, raki, osmiornice i co tam jeszcze, a my Wam schabowy i golonke - w dadatku w piwie, więc na full wypasie!
M.G
aleee Wy macie jeszcze schabowy,golonkę i gulasz,a my nie....
Anka
Aleeee macie dobrze.....!!! A my biedne żuczki kanapki z salami i królewskim musimy wcinać :-) zazdroszczę!!!!!!
Komentarzy: 5
Dodaj komentarz